Uw kind, huisdier of trouwfoto als taartversiering? In onze winkel bieden wij de mogelijkheid aan om een gepersionaliseerde taartversiering te laten maken op frosty (suikervel) met eetbare inkt in A4 formaat.

Mail ons (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) uw foto door met de nodige uitleg van het gewensde resultaat. Meld ons de datum van afhaling (gelieve tijdig te bestellen: +-2dagen). Vergeet niet uw persoonlijke gegevens te vermelden inclusief telefoonnummer zodat er steeds kan gebeld worden in geval van problemen of bijkomende vragen.

De foto’s kunnen ook in onze winkel afgegeven worden op: de foto zelf, Cd-rom, USB-stick, SD kaart, ...

Gelieve rekening te houden met de kwaliteit van de foto. Aangezien deze foto’s gemaakt worden op A4 formaat kan er kwaliteitsverlies optreden bij het aanleveren van bijvoorbleed een pasfotootje. Zelfgemaakte foto’s worden daarom best aangeleverd in digitale vorm.

 

Opmerking: Foto’s van tv figuren of tekenfilms mogen niet gemaakt worden omwille van copyrights. Voor mensen die toch figuren van bv. Disney willen, hiervoor kan je terecht voor ons gamma in de winkel zelf. De figuren die niet in het gamma zitten kunnen dus bijgevolg niet gemaakt worden.

 

OPGELET!!! Na het doormailen van een foto altijd telefonisch contact opnemen ter bevestiging!